čtvrtek 4. února 2016

Gelové nehty v salonu, u vietnamců nebo doma?

Mnoho žen, které chtějí mít upravené nehty a ruce se zpočátku rozhodují o tom, jak jich docílit. Zda navštívit nehtařku, vitenamce a nebo si zakoupit sadu na gelové nehty domu.
Vím, že jsou vietnamci nejlevnější, ale prosím Vás, za mě určitě netařka a nebo domácí sada!
Návštěvou vientamských nail studií vážně ohrožujete Vaše zdraví.
Více se můžete dočíst v našem článku zde
Pokud se tedy rozhodujete mezi nehtovým studiem a sadou na gelové nehty, rozhodující bude v tomto případě cena, kvalita a čas.
V nehtovém studiu si za nehty připlatíte, avšak budou krásné a hotově během 1-2 hodin.
Pořizovací cena sady na gelové nehty je vyšší než jedna návštěva studia, ale během 2-3 návštěv se Vám to vrátí. Se sadou se z počátku trochu potrápíte.
Za prvé se budete zabývat tvorbou nehtů klidně i půl dne a za druhé nebudou vypadat jako ze salonu. Možná Vám i po pár dnech odpadají :D
Nebojte, je to naprosto normální, snad každý takto začínal a kam až se vypracoval..Chce to trpělivost! Když vydržíte a budete trénovat, budete mít v brzké době nehtíky třeba i lepší, než ze salonu :)

Nevzdávejte to.
Držím palce.
Denisa Purkytová

1 komentář:

  1. Když už gelovky, tak radši v salonu. Sami nehty o sobě jsou pěkné, ale sundat je potom je trošku těžší (asi takhle: http://www.ewita.cz/jak-sundat-gelove-nehty-doma-fotoreport). Navíc po sundání je váš pravý nehet měkký a nepěkný... Je potřeba ho nechat odrůst a vůbec to není rychlé... Já bych být vámi gelovky nedělala... :)

    OdpovědětVymazat