čtvrtek 4. února 2016

Návod na modeláž nehtů jednofázovými gely s použitím tipů

1) Přírodní nehet je kleštičkami krátce zastřihnutý. Očistíme jej čističem nebo desinfekcí rukou pomocí buničiny, naneseme změkčovač kůžiček, necháme působit a zatlačíme kůžičku.

2) Plochu přírodního nehtu zdrsníme pilníkem 100/180.

Nehet má vypadat jako by byl poprášen bílým práškem. Oprášíme kartáčkem (správné zpilování poznáme tak, že po oprášení je nehet bez lesku). Poté na přírodní nehet naneseme Primer a necháme cca 2 minuty zaschnout.
3) na každý nehet se dle velikosti vybere umělý tip

4) do spodní části tipu kápneme lepidlo a přitiskneme na nehet tak, aby byl vytlačen vzduch (tip se lepí na konec nehtu, dle drážky).

5) gilotinou provedeme zkrácení nehtu na
požadovanou délku

6) Poté pilníkem zbrousíme umělý tip tak, aby zmizel veškerý lesk a přechod mezi umělým a vlastním nehtem. Na snadnější odstranění přechodu můžete použít tekutý pilník.

7) Na takto upravený nehet přichází první vrstva gelu ( v tomto případě čirého). Nejčastěji se používá štětec číslo 4. První vrstvu gelu naneste na střed a postupujte směrem ke konci nehtového tipu. Rolujte gel zpět na střed. Nakonec gel roztáhněte kolem nehtového lůžka.

8) K vytvrdnutí gelu dochází v UV lampě (2-3 minuty) - po každém vytvrdnutí musíme nehet otřít cleanerem (odstraňovačem výpotků), aby se odstranil jeho přebytek a nehet tak nelepil.

9) Po vytvrdnutí první vrstvy gelu a očištění Cleanerem opilujeme nehet do požadovaného tvaru a následně přichází na řadu špička vymodelovaná bílým gelem a opět vytvrdit v UV lampě a otřít cleanerem.

10) Další menší vrstva růžového gelu nebo konečného lesku a opět vytvrdit do UV lampy a přetřít cleanerem.

Nakonec vyživíme kůžičku nehtovým olejíčkem a ošetříme ruce krémem.

11) Takto mohou vypadat krásně upravené nehty.
 Budeme velice rádi, když vložíte fotečky nehtů pro inspiraci ostatním do tohoto fóra - gelové nehty fotogalerie 2015
Přeji Vám mnoho úspěchů a vždy, když si nebudete vědět s něčím rady, obraťte se na mě. Ráda Vám poradím, aby se Vaše práce stala i Vaším koníčkem.
Denisa Purkytová

Žádné komentáře:

Okomentovat