čtvrtek 4. února 2016

Nehty v zimě

Jak jistě víte, v zimním období jsou ruce více náročné na údržbu.
Proto by se touto dobou mělo o ruce pečovat častěji.
Zde nabízím pár základních rad:

Ruce by měly být pod stálou ochranou, základem je nošení rukavic již v této době.
Další druh ochrany je krém, na ruce by se měla minimálně dvakrát za den nanést ochranná vrstva krému. Pozor!! Krém nesmí být založen na hydratační bázi!! Doporučuji krém na ruce a nehty s olivovým olejem z naší nabídky.
Potom doporučuji jednou týdně udělat zábal, je to velice jednoduché. Můžete použít masku na obličej, nebo hutný mastný krém, opět vše bez hydratace!! Nanesete větší vrstvu na ruce a dáte do igelitových sáčků, poté zabalíte do ručníku a necháte 15-20 min působit. Je to velice efektivní, procedura, můžete ji provést například večer u oblíbeného seriálu a relaxovat. Po sundání ruce neomývejte, pouze vytřete, např: ručníkem.

Další rada je parafínový zábal, jak vidíte v naší nabídce! Toto doporučuji, protože dojde i k příjemnému prohřátí. Před použitím parafínu zlepšíte efekt tím, že si opět nanesete vrstvu krému nebo masky na ruce poté 1-3 krát ponoříte do parafínové lázně a nakonec zabalíte do igelitových rukavic nebo sáčků a do ručníku.
Péče o kůžičku kolem nehtu, je také velice důležitá, kdykoliv máte čas, je dobré mít po ruce olejíček a lehkými tahy vmasírovat do kůžičky. Zabere to chvilku času a je to velice nenáročné, zato efektivní a Vaše ruce Vám budou vděčné! Doporučuji olejíčky se sušenými kytičkami, krásně voní a balení vypadá perfektně.
Pokud se budete držet těchto rad, věřte, že vaše ruce budou perfektní i za mrazivých měsíců.

Žádné komentáře:

Okomentovat